Retur og ombytning


Nordkilde_logo
Hvis du ønsker at ombytte et produkt til en anden størrelse/vægt/type, skal du kontakte kundeservice på 
kontakt@nordkilde.com. Husk at inkludere dit ordrenummer i din henvendelse.

Hvis du ønsker at returnere et produkt og få pengene tilbage, enten fordi du har fortrudt dit køb eller ved at gøre brug af en tilfredshedsgaranti, skal du blot følge processen herunder. Bemærk at returfragt koster 59 kroner og fratrækkes det beløb, du får refunderet. Du er altid velkommen til at skrive til os på kontakt@nordkilde.com, hvis du er i tvivl eller har brug for rådgivning.


Vi tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti efter modtagelse på følgende produkter:


 • Isbad
 • Isbad Pro

  Hvis du har købt andre produkter end ovenstående, gælder det, at du har 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsesdagen. Hvis du udnytter fortrydelsesretten, er det et krav, at produktet er ubrugt.

  Returnering af produkt:


  1. Pak produktet forsvarligt ind i passende emballage. Angiv gerne ordrenummeret tydeligt på pakken.
  2. Send varen retur til følgende adresse:
   Nordkilde APS
   Gl. Koldingvej 60
   7100, Vejle
  3. Det er dit ansvar, at pakken kommer frem til os. Derfor anbefaler vi, at du får en returlabel fremsendt via mail. Hvis du selv sende din pakke retur via egen kurér, bedes du sende den med track & trace, og at du husker at modtage en kvittering ved indlevering i pakkeshoppen. Bemærk at DAO ikke sender til erhvervsadresser, så benyt venligst en anden kurér.
  4. Hvis du har sendt pakken via egen kurér, bedes du skrive til kontakt@nordkilde.dk, hvor du oplyser ordrenummer samt årsag til returnering.
  5. Når vi har modtaget pakken og kontrolleret produkterne, modtager du dine penge retur for din varer. 
  Kom til toppen af siden her!