Retur og ombytning


Nordkilde_logo
Hvis du ønsker at ombytte et produkt til en anden størrelse/vægt/type, skal du kontakte kundeservice på 
kontakt@nordkilde.com. Husk at inkludere dit ordrenummer i din henvendelse.

Hvis du ønsker at returnere et produkt og få pengene tilbage, enten fordi du har fortrudt dit køb eller ved at gøre brug af en 30 dage tilfredshedsgaranti, skal du blot følge processen herunder. Bemærk at returfragt koster 79 kroner ved alle vores pakker der vedrører Nordkilde isbad, Nordkilde isbad PRO og rengøringsartikler til isbade og fratrækkes det beløb, du får refunderet. Du er altid velkommen til at skrive til os på kontakt@nordkilde.com, hvis du er i tvivl eller har brug for rådgivning.

 

Hvis du har købt Nordkilde Isbad Deluxe model eller Nordkilde Cooler og Spa:
Da netop Nordkilde Isbad Deluxe og Nordkilde Cooler og Spa kræver stor, forsvarlig og sikker transport, er prisen 2.100,- DKK for returlevering af Nordkilde isbad deluxe og 1.000,- DKK for returlevering af Nordkilde Cooler og Spa. Omkostningen til returlevering vil blive fratrukket beløbet da du købte varen.

Ved tilbagelevering af Nordkilde Isbad Deluxe og Nordkilde Cooler og Spa er det dit ansvar produktet bliver tilbageleveret forsvarlig og sikkert. 

 

Returnering af produkt:

  1. Skriv til kontakt@nordkilde.com, og skriv dit ordre nr. og varer du gerne vil sende retur. 
  2. Du modtager en returlabel fra os.
  3. Det er dit ansvar, at pakken kommer forsvarligt frem til os. Derfor anbefaler vi, at du får en returlabel fremsendt via mail fra os fra kontakt@nordkilde.com
    Varen sendes til Nordkilde APS, Astrids Have 26, 7120 Vejle Øst.
  4. Når vi har modtaget pakken og kontrolleret produkterne, modtager du dine penge retur for din varer. 

Ved spørgsmål: skriv til os på kontakt@Nordkilde.com

Kom til toppen af siden her!